EVALUAREA PREȘCOLARILOR LA INTRAREA ÎN GRĂDINIȚĂ

PROF. ÎNV. PREȘCOLAR PETRUSE MARIANA GPP ,,FLOARE DE COLȚ” BEIUȘ

Evaluarea inițială este o modalitate excelentă de a vă ajuta să descoperiți din timp câteva lacune de învățare ale preșcolarului, astfel încât să le puteți aborda imediat!
Există anumite abilități pe care trebuie să le aibă fiecare copil pentru a arăta că sunt pregătiți pentru grădiniță. Aceasta include un amestec de matematică, citit, scris, abilități motorii fine și multe altele.
Există multe modalități prin care educatoarea, dar și părintele poate ajuta copilul să se pregătească pentru începerea școlii și această evaluare este una dintre ele!A insufla dragoste pentru învățare și curiozitate la o vârstă fragedă este, de asemenea, o modalitate excelentă de a pregăti copilul și pentru începerea grădiniței.
Deși ar putea varia în funcție de stare, unele dintre cele mai frecvente lucruri pe care copiii ar trebui să le știe înainte de a începe grădinița sunt numele, vârsta, deprinderi minime de igienă, folosirea toaletei. Odată ce copilul dvs. începe școala, vor învăța o mulțime de alte aspecte importante ale curriculumului care se încorporează în alte lecții și planuri de învățare.
Iatăcâteva fișe de evaluare distractive pentru copiii care vor începe grădinița.
 

 
Aceste fișe simple vă va ajuta să vă dați seama ce știe copilul dumneavoastră și la intrarea in grădiniță. Utilizați acest lucru ca instrument de învățare pentru a vă pregăti copilul pentru grădiniță. Puteți parcurge fiecare pagină cu ei, asigurându-vă că înțeleg formele, culorile, obiectele de uz personal și multe altele.
Acesta este un mod minunat de a vă așeza împreună și de a petrece timp de calitate cu copilul dumneavoastră! Cu cât puteți lucra mai mult împreună, cu atât copilul dumneavoastră va fi mai fericit!
 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *